KUNTOSALI

KUOSI GYM on kompakti sekä tehokas kuntosali, tilaa on kuntosalin puolella 350m2 ja se on käytetty erittäin tehokkaasti hyödyksi.
Kuntosalilla on käytössä modernit Technogym Selection PRO -painopakkalaitteet, Technogym Pure Strenght -vipuvarsilaitteet, Technogym Excite -cardiolaitteet, Technogym SKILL MILL ja SKILL ROW, monipuoliset vapaat painot, sekä toiminnallinen nurmimatto. Saat ostettua käyttöösi henkilökohtaisen MyWellness -avaimen, jolla pääset seuraamaan treenejäsi ja treenaamaan ohjatusti silloinkin, kun henkilökuntamme ei ole paikalla. Avaimelle voidaan myös itse suunnitella kuntosaliohjelma, joka opastaa sinua Mini Unity-kosketusnäytöltä tai älypuhelimella toimivasta aplikaatiosta läpi treenin. Mini Unity -kosketusnäytöltä näet ohjelman ja missä järjestyksessä harjoitus kannattaa suorittaa. Jokaisesta Selection Pro-laitteista löytyy myös videoidut ohjeet. Henkilökuntamme opastaa mielellään tarvittaessa! Kuntokeskuksestamme löydät infoa ja kuvia rutkasti meidän instagram-sivuiltamme @kuosigym
VIPUVARSILAITTEET

Kuntokeskuksessamme on upouudet, markkinoiden parhaat ja järeimmät Technogym Pure Strenght -sarjan vipuvarsilaitteet, joilla treenaat isommillakin painoilla turvallisesti. Vipuvarsilaitteissa käytetään levypainoja. Laitteista löytyy kuvalliset ohjeet ja voit tunnistautua Technogym MyWellness aplikaatiolla Pure Strenght-laitteisiin, niistä löytyvän QR-koodin avulla. MyWelness aplikaatioon saat videoidun ohjeen treenistä kullakin laitteella. Penkissä olevat keltaiset merkintälaput ovat helppo apu säätämään istuin aina oikealle korkeudelle, se tekee treenistäsi helppoa ja turvallista.

VAPAAT PAINOT JA TOIMINNALLINEN

Vapaapainoja löytyy runsaasti ja monipuolisesti, sekä toiminnalliseen harjoitteluun on oma alueensa!

Käsipainoja on useampi sarja ( 2 x Body-Solid 10-40kg, Kromipainot 1-10kg), levytankoja (Olympic ja CrossFit) ja levypainoja (Pro ja Bumber). Meiltä löytyy myös kyykkyräkit (Dinox Pro Power Rack ja Technogym Pure Strenght Half Rack, Technogym Smith-laite). 3kpl säädettäviä Technogym irtopenkkejä, Technogym Scott-hauispenkki, Säädettävät Technogym vatsa- ja selkäpenkit, toiminnalliseen harjoitteluun 2 x 12m tekonurmi, 3in1 hyppyboxi, dippi/vatsateline bosu-pallolla, kahvakuulat, Slam Balls, Fitness bag, steppilaudat,  Pro-tason Excalibur 150cm nyrkkeilysäkki sekä päärynäpallo (2 paria Excalibur hanskoja), Battle rope-harjoitteluköysi, jumppakepit sekä Pro Pump setti, puolapuut yms. Näiden lisäksi treeniin, kehonhuoltoon ja kehonhallintaan Pekka Hyysalon FightBack-tuotteet!

PAINOPAKKALAITTEET

Kuntokeskuksessamme on käytössä markkinoiden parhaat Technogym Selection PRO -painopakkalaitteet, jotka ovat varustettu Mini Unity-kosketusnäytöillä. Saat käyttöösi henkilökohtaisen My Wellness -avaimen edullisesti, jolla pääset seuraamaan treenejäsi ja treenaamaan ohjatusti silloinkin, kun henkilökuntamme ei ole paikalla. Kaikissa Selection Pro-laitteissamme on videoidut ohjeet ja helpot toiminnot vasta-alkajille. Technogym-laitteet ovat turvalliset ja helppo käyttää. Laite opastaa sinua harjoittelun aikana liikenopeudessa ja liikeradassa hauskalla ”matopelillä”, joka tekee treenaamisesta entistä hauskempaa. Technogym-avaimelle voidaan myös ladata sinulle suunniteltu kuntosaliohjelma, joka opastaa sinua Mini Unity-kosketusnäytöltä läpi treenin. Laitteen näytöltä näet ohjelman ja missä järjestyksessä treeni kannattaa suorittaa. Helppoa, tule kokeilemaan!

CARDIO-ALUE

Cardio laitteita on monipuolisesti! Technogymiltä meiltä löytyvät Climb Excite-porraslaite, Excite-juoksumatot, Excite-Synchro sekä Vario stepperit, Technogymiltä erikoisuutena ovat toiminnallinen SKILL MILL sekä soutulaite SKILL ROW (souda vaikka pelissä aplikaatiollasi tietokonetta vastaan!) Excite-kuntopyöristämme löytyy lisävarusteina kosketusnäyttö, jolta voit käyyttää internet- ja tv-palveluita! 

Kerää helposti laajamittaista dataa cardiotreeneistäsi MyWellness key-avaimella tai aplikaatiolla puhelimessasi! Jaa se somessa ja seuraa treenejäsi pilvipalvelun avulla. Kerää MOVE-pisteitä Technogym MyWellness tilillesi ja voita palkintoja kuntokeskuksessamme! Tehdään cardio treeneistä hauskaa ja mukavaa! Tule kokeilemaan!